perjantai 10. helmikuuta 2017

1v 5kk

Phuuh. Kaksoset ovat kohta puolitoista vuotiaita. Aika on kulunut todella nopeasti, mutta välillä sitten kuitenkin hirvittävän hitaasti. Niinhän sitä usein sanotaan, että päivät menevät hitaasti, mutta viikot/vuodet vierivät nopeasti. Tältä se on ainakin itsestäni tuntunut.

Sydän pakahtuu seurata lasten kasvua. He ovat hujahtaneet mielettömiin mittoihin todella nopeasti. Jaksavat selailla kirjoja, tehdä palapelejä, kävellä ja ihmetellä asioita talvivaatteissakin ulkona. Kiukustua siitä, että vanhemmat yrittävät pukea tai vaihtaa vaippaa. Kunpa tämä aika ei koskaan katoaisi. Tuntuu, että he kasvavat niin nopeasti, etten ehdi edes nauttia matkan varrella! Meidän isot pienet <3.

Yksi asia on kuitenkin varma: lapsettomuus on meidän osaltamme taakse jäänyttä aikaa. En ole vauvavuoden ja puolivuotisen taaperotaipaleen aikana ehtinyt kirjoittaa tänne lainkaan, enkä ole enää pohtinut lapsettomuutta. Tai olisin varmaan ehtinyt, mutta kun omaa aikaa on saanut, on se mennyt opintoihin tai johonkin ihan muuhun.

Luulen, että me emme yritä enää lisää lapsia tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Kädet on aivan täynnä kahden kanssa ja toisaalta raskausaikaa en kyllä muistele auvoisena. En tiedä, olisiko toinen raskaus henkisesti helpompi. Pakkasessa meillä on kaksi alkiota ja pitäisi tehdä pikkuhiljaa jotain päätöksiä, mitä niiden kanssa tehdään. Toisaalta sydän sanoisi, että ne haluaisin vielä joskus siirrättää. Vielä ei olla päästy tässä asiassa suuntaan tai toiseen.

Palasin hetken mielijohteesta kirjoittamaan tänne, kun ajattelin, että tämän blogin aika alkaa olla ohi. Voisi olla aika jättää hyvästit.

2 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla teistä pitkästä aikaa :). Ja oikein ihanaa jatkoa, jos et tänne enää kirjoittele! <3

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei E!

   Kiitos <3! Mukava kuulla sinustakin. Mitä sinulle kuuluu? Ajattelin, ettei tänne eksy enää kukaan pitkän tauon jälkeen :).

   (Olen yrittänyt tänään lähettää tätä vastauskommenttia varmaan kymmenisen kertaa. Ei vaan jostain syystä tunnu menevän läpi)

   -aes

   Poista